Interieurontwerp

Monicart biedt een passend interieuradvies voor  iedere wens. Zowel zakelijk als particulier, van stijladvies tot verbouwing,  voor groot of klein wordt een juist advies op maat gegeven.

Mijn passie voor trends en vormgeving laat ik zien in al mijn ontwerpen. Enthousiast ga ik voor je aan de slag en geef ik je een passend interieuradvies.

Werkwijze:

1-Eerste gesprek met de klanten om de wensen te inventariseren: De gewenste stijl van het interieur (industrieel, landelijke sfeer, klassiek, strak, minimalistische, enz.); voorkeur voor kleurengamma en materialen van de wanden, vloerafwerking en raambekleding. Is er bestaand meubilair dat in het nieuwe interieur meegenomen moeten worden, dan pas ik deze in.

2-Als het gaat over een nieuwbouw, dan kan ik met behulp van de bouwkundige tekeningen alle indelings- en stijlmogelijkheden bespreken. Als het gaat om een bestaand gebouw, dan plan ik als eerste een bezoek naar de plek in om foto’s te maken en in te meten.

3-Op basis van schetsen en sfeerbeelden worden de ideeën gepresenteerd. Indien noodzakelijk, wordt een 3d tekening in SketchUp gemaakt om een betere beeld van de ruimte(s) te krijgen.

4-Een moodboard wordt gemaakt met sfeerplaatjes een kleurschema’s.

5-Naast een compleet maatwerkontwerp, zijn ook deelactiviteiten mogelijk, zoals een kleuradvies, stijladvies of advies op het gebied van verlichting. De klant krijgt een set van digitale tekeningen(PDF en DWG).

Bent u toe aan een nieuwe inrichting, heeft u een nieuw huis gekocht en wilt u een bijzonder inrichtingsplan voor de slaapkamer, bijvoorbeeld gecombineerd met walk-in-closet en badkamer of wilt een exclusieve keuken met kookeiland en bar? Is uw bedrijf toe aan een frisse opknapbeurt op het gebied van meubels en inrichting?

Neem vrijblijvend contact met mij op als u een interieurvraag heeft!

Neem gerust contact op met Monicart voor een vrijblijvende offerte: morales@planet.nl, telefoon of whatsapp +31618950815