Schilderijen

Bent u misschien op zoek naar een mooi schilderij om je inrichting te volmaken, een blikvanger in je interieur?

Monicart maakt  bijzondere olieverfschilderijen op canvas. Deze schilderijen kunnen eigen kunstwerken zijn, maar ook kopieën van bestaande schilderijen zijn mogelijk of schilderijen in opdracht.

De stijl van mijn schilderijen is figuratief, symbolisch, soms een beetje naïef. Warme en intense kleuren spelen altijd een belangrijke rol.

De schilderijen in opdracht zijn een  belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden als kunstenares. De klant bepaalt de dimensies van het doek, alsmede de kwaliteit (katoen of linnen). In het eerste gesprek worden de wensen van de klant geïnventariseerd, zoals het thema, het kleurengamma, de stijl en de sfeer. Ook vraag ik altijd naar de klant zijn of haar favoriete schilder en voorbeelden van schilderijen die hij of zij mooi vindt. Met die informatie maak ik allereerst een klein schilderij op schaal om het idee te laten zien. Als de offerte en het miniatuurschilderij akkoord zijn, ga ik aan de slag met schilderen.

De prijs is afhankelijk van de complexiteit van het schilderij en hoe lang ik ermee bezig zal zijn.

Als jij meer wilt weten over mijn schilderijen, kan je mijn Facebook pagina bezoeken: Monicart

Als je nieuwsgierig bent, neem dan gerust contact op met Monicart  voor een vrijblijvende offerte: morales@planet.nl , telefoon of whatsapp: +31618950815